Eiendomsmegling

Hvorfor velge oss som din megler?

Lokalkjente meglere

Vi har siden 2008 solgt boliger, hytter, landbruks- og næringseiendommer og tomter i Vestland fylke. Vi er lokalkjente og har kunnskapen som skal til for å finne kjøper til akkurat din eiendom.

Salgsgaranti

Vi gir deg som privat selger salgsgaranti. Det vil si at man ikke betaler noe hvis eiendommen ikke blir solgt i oppdragstiden. Dette gir deg sikkerhet for at vi gjør vårt ytterste for at du skal bli fornøyd og oppnå best mulig pris for eiendommen din.

Markedsføring

Nøkkelen til et godt salg er god markedsføring. Hos oss får du frihet til å velge en markedføring som passer for din eiendom. Dagens omsetning av eiendom blir i større grad gjort ved hjelp av digitale medier. Ved hjelp av vår markedspakke så har vi skreddersydd markesføringen slik at den målrettet skal nå den som vil gi mest for din eiendom.

Eksempel på markedspakke:

  • Marekespakke digital – kr. 6 900,-

Ønsker du annonsering i papiravis så har vi avtale med de viktigste lokalavisene og Schibsted (nasjonalt). Ta kontakt for mer informasjon om dette.

KJØPERREGISTER

Vi bruker vårt register av registrerte kjøpere og matcher din eiendom mot vår boligkjøperregister. Potensielle kjøpere får da melding om at det er kommet en eiendom til salgs som treffer deres ønsker.

Eiendom til salgs

Se hvilke eiendommer vi har til salgs
Klikk her